Изберете страница

Adults only SPA & Wellness зона

Adults only SPA & Wellness зона е другата от двете зони в Гранд Спа център – първокласно място за възстановяване.  

В тази зона е реализирана концепцията за “Wellbeing” и има всичко необходимо за тялото и душата. Пълноценният релакс е гарантиран от факта, че в зоната не се допускат деца, за да могат всички гости да се отпуснат пълноценно и да се насладят на цялостна отмора, както телесна, така и душевна.

Специално озвучаване, сауна парк (Финландска сауна, Билкова сауна), парна баня, ароматерапия, солна стая от ново поколение с халагенератор, ледена стая -5 С, подводен масаж тангентор, стая за релакс, кабинети за масаж и козметични процедури,  медицински център с процедури и терапии.

SPA&Wellness Area Adults only e оазисът на спокойствието, където всеки може да се отпусне, да остави стреса навън и да се отдаде на лукса на истинския релакс. Подарете си някой от нашите СПА ритуали, комбинация от различни процедури, за да се почувствате изпълнени с нови жизнени сили. 

За повече информация посетете нашия уеб сайт: https://grandmedc.com/

Нашето прецизно изготвено СПА меню дава възможност да се избере измежду най-добрите терапии, събрани от цял свят. Открийте за себе си богатството и лукса на детоксикиращата терапия с водорасли, лековитото въздействие на вековната процедура Хамам или се поглезете с ревитализиращи масажи. Ние редовно обновяваме и нашето СПА меню с нови терапии и винаги се намира нещо различно, което определено си заслужава да опитате!

За повече информация посетете нашия уеб сайт: https://grandmedc.com/

Grand Hotel Velingrad Ви очаква. Подгответе се за своя незабравим престой!
Резервирай