Изберете страница

Физиотерапия

Ние, от Медицински Център Гранд, създадохме това място за физиотерапия в Гранд хотел Велинград, за да ви предложим най-добрата грижа за вашето физическо здраве.

Физиотерапията ще ви помогне да:

  • увеличите силата и гъвкавостта си
  • се справите с болката и дискомфорта
  • дишате по-лесно
  • останете активни
  • предотвратите бъдещи травми

Клиентите ни се обгрижват от висококвалифицирани специалисти по Физиотерапия и Кинезитерапия. За постигането на най-добри резултати при извършване на процедури по физиотерапия в нашия център е важна комбинацията от експертна диагностика, прецизна мануална терапия и модерна медицинска апаратура. Центърът ни разполага с медицинско оборудване резултат от последните световни постижения в областта на физикалната медицина.

За повече информация посетете нашия уеб сайт: https://grandmedc.com/

Промоционални пакети с настаняване и процедури

Оферти

Доброто местоположение, благоприятния климат, добрите условия предлагани от хотела, в комбинация с модерно оборудвания медицински център, квалифицирания и компетентен персонал, създават перфектни условия за отдих и лечение. Нашата цел е всеки наш гост да остане доволен  и да иска да се върне отнов в Гранд хотел Велинград.

Цени физиотерапия

Цените на всички физиотерапевтични процедури, предлагани от Медицински център Гранд можете да намерите на следните линкове:

Повече информация и консултации: 0884 770 389

За повече информация посетете нашия уеб сайт: https://grandmedc.com/

Grand Hotel Velingrad Ви очаква. Подгответе се за своя незабравим престой!
Резервирай