Изберете страница

Перфектният хотел за Гранд Тиймбилдинг

Търсите най-добрия хотел за тиймбилдинг? Доверете се на екипа на Гранд Хотел Велинград! Ние ще организираме Вашето събитие с хъс и професионализъм. Ако се нуждаете от силна мотивация, по-добри резултати, висока продуктивност и развитие на бизнеса, заповядайте в перфектния хотел за тиймбилдинг. Едно по-различно преживяване, след което Вие и Вашите служители ще покажете най-доброто от себе си в работата.

От нас може да очаквате специална обстановка, възможности за разнообразни забавления, гостоприемство, комфорт и безупречно обслужване. Насладете се на кристален планински въздух, разкошни борови гори и спокойствие, за да се фокусирате върху важните неща.

Хотел за тиймбилдинг – едно по-различно изживяване

Хотелът може да Ви предложи изцяло оборудвани зали за до 200 гости. Ще можете да се възползвате от модерния ни спа и уелнес център, впечатляващи ресторант и механа, лоби бар за релакс и разбира се, минерални басейни – външни и вътрешни. Нашите специалисти ще Ви предложат многообразие от лечебни процедури в балнеологията и физиотерапия. Барът до басейна ще Ви очарова с екстравагантни коктейли и класни питиета. А за любителите на състезателните приключения ще Ви посрещнем в нашата боулинг зала с шест писти и билярдни маси. Подготвили сме вкусни кулинарни предложения, ароматно кафе COSTA и разхлаждащи коктейли. На голямата тераса може да починете и с разнообразни наргилета.

хотел за тиймбилдинг
Bar

Не сме забравили и вечерните забавления. Нощният ни бар Grand Live Club ще Ви предложи страхотна дизайнерска обстановка, професионално осветление и озвучаване и музика на живо, за да се насладите на професионални музиканти и да потанцувате до насита.

Това, което може да очаквате от нас, е петзвездно отношение към изискванията Ви, защото нашият екип вече десетилетие удовлетворява всички желания на своите гости. Не се колебайте да ни потърсите за информация и резервации.

Предлагаме напълно оборудвани зали с капацитет до 200 гости. На разположение за Вас са обновеният ни СПА център, единствената в град Велинград боулинг зала с бар, както и нощният Grand Live Club. В годините ни се довериха и продължават да ни се доверяват водещи компании и държавни организации. Защо следващите да не сте Вие?

Ще Ви помогнем в организирането на Вашето събитие за сплотяване на екипа още сега.

За информация телефон 0888 15 95 15

spa

Гранд хотел Велинград Ви очаква за Вашите бизнес мероприятия

Контакти