Изберете страница

Отзиви

{

Много басейни, топла вода, голяма СПА зона и най-хубавите масажи и процедури. Прекрасно позициониран хотел, може би в една от най-високите части на града. Чист въздух и планинска гледка, далеч от погледа на други сгради. Благодаря и до скоро 😊

Илияна Колева

{

Хотелът е прекрасно място за почивка. Стандартите за чистота и дезинфекция са много високо ниво. Същото важи и за персонала.

Марийка 

{

Няколко пъти съм идвала в Гранд Хотел Велинград, но за пръв път идвам през лятото. Монго ми харесаха големите външни басейни, голямото пространство около тях с много шатри и шезлонги., благодарение на което въпреки, че имаше много хора все пак можеш да се чувстваш комфортно. Чистотата както винаги беше на ниво. Спазваха се мерките за безопасност във връзка с пандемията – камериерките влизат в стаята само по заявка, всяка сутрин дизифенкцираха около басейна, в ресторанта трябва да си сложиш ръкавици за еднократна употреба докато си избираш храната.

Станислава

{

Изключително любезен и възпитан персонал. Закуската е превъзходна. Чистотата е на много високо ниво. Въпреки, че хотелът беше пълен в спа зоната и край басейните имаше достатъчно място за всички гости. В спа зоната за разлика от други хотели всичко работеше.

Мария

{

Прекрасно местоположение, страхотни басейни,широко и удобно легло, прекрасно обслужване от страна на персонала. Храната също беше на много високо ниво – вкусна и добре поднесена.

Емилия

{

Любезен и отзивчив персонал, СПА център – чудесен. Специални адмирации на хотела за СПА-зона само за възрастни.

Милена

{

Престоят ни в Гранд хотел Велинград беше превъзходен. За първи път посещаваме хотела, но определено ще го посетим отново. Чистотата в целия хотел-стаи, спа, ресторант, беше изключителна… Стаята- голяма, чиста и страхотна гледка от терасата. Спа-то е уникално, достатъчно басейни за да няма струпване на хора.Храната-вкусна. Препоръчвам!!!

Петя

{

Обслужване, база и спа на ниво. Чисти и топли басейни. Много любезно отношение, поддръжка на чистота, спазване на мерки против Ковид. Прясна приготвена храна. Много удобни легла и матраци.

Владимир Алексиев

{

Препоръчвам! Страхотен хотел! Хубава храна, приветлив персонал, чистота. Спокойно място за истинска почивка сред природата!

Маринова 

{

Хотелът беше супер! Персоналът беше много мил и следяха мерките за безопасност да се спазват. С мъжа ми успяхме да си починем истински и се чувствахме комфортно през цялото време. Басейните бяха много чисти и добре поддържани.

Диана Иванова

Гранд Хотел Велинград Ви очаква за Вашия незабравим престой
Резервирай сега