Съчетайте почивката с физиотерапия в Гранд хотел Велинград

Има ли нещо по-хубаво от това да съчетаете полезното с приятното и да си подарите истинска почивка, от която освен отпочинали ще се приберете и по-здрави? Това е напълно възможно в Гранд хотел Велинград – един от малкото СПА хотели в града, които предлагат физиотерапия. Комплексът от процедури има няколко благотворни действия върху тялото – увеличава гъвкавостта и силата, позволява Ви да бъдете по-активни, предотвратява бъдещи травми, облекчава дискомфорта и болката и Ви помага да дишате по-леко.

физиотерапия

Всичко това е възможно, благодарение на експертна диагностика за локализиране на проблема, иновативно оборудване и модерна медицинска апаратура. Пристъпваме към процедурите след обстойно анализиране на личното Ви здравословно състояние. Приятната обстановка и мечтаните удобства пък ще Ви накарат да се отпуснете и да постигнете оптимални резултати чрез физиотерапия. Процедурите са внимателно подбрани от нашите специалисти така, че да отговарят най-точно на нуждите на всеки отделен човек.

Ползи от професионалната физиотерапия

Болката в тялото може значително да навреди на качеството на живот. Но това не е състояние, с което трябва да се примирявате, защото има начини за облекчаване или елиминиране на дискомфорта. В Гранд хотел Велинград се извършват над 10 терапевтични процедури, които доказано имат болкоуспокояващо и противовъзпалително действие. Такива процедури са диадинамик, интерферентни токове и вакуум масажи, които използват лечебната сила на тока за успокоение на болките в тялото.

За да активизирате кръвообращението, да стимулирате лимфния поток, да нормализирате съдовия тонус и да стимулирате тъканната регенерация са подходящи ултразвук, биоптрон, солукс лампа и други. За успокояване на дихателните пътища е необходима специална инхалация.

електростимулация

Спортните травми могат да бъдат много болезнени и дълготрайни. Терапията TENS действа чрез електрическа стимулация на нервите. Електростимулацията също е чудесен вариант при двигателни нарушения, възстановяване на парализирани мускули и травми на гръбначния стълб. Специалистите ни ще Ви насочат към оптимална програма, която ще накара тялото Ви да усети благотворното действие на науката.

Вярваме, че вече не се колебаете кое е мястото, където ще се погрижите за здравето си, докато се наслаждавате на една отпускаща, вълшебна СПА почивка. Вече сте готови да се отдадете на пълноценна ваканция в Гранд хотел Велинград? Свържете с нас още сега!

Гранд Хотел Велинград Ви очаква за Вашия незабравим престой
Резервирай сега