Нов модерен фитнес в Гранд Хотел Велинград

Ако лятото е време за почивка и релакс и всеки е склонен да неглижира строгия хранителен режим и регулярния спорт, есента пък е сезонът, в който е подходящо да възвърнете спортните си навици. Направете го сега в чисто новия модерен фитнес в Гранд Хотел Велинград. Фитнесът е изграден с грижа за Вашата безопасност, спокойствие и оптимални резултати, докато тренирате. Оборудван с повече от 22 уреда за невероятно разнообразие от упражнения с фокус върху отделните групи мускули, той е най-големият фитнес във Велинград.

спа Велинград

Не изпускайте възможността да използвате иновативните ни уреди – лег преса, машини за вътрешно, външно и задно бедро, смит машини, машини за раменни преси, трицепс, гръдни преси, за гребане, за корем, лежанки, кросоувър, специализирани лежанки, уреди за кофички и набирания, пътеки за бягане, кростренажор и стълби и много други. Всички уреди във фитнеса са най-ново поколение и са снабдени с иновативни удобства и смарт устройства. Така тренирате умно и балансирано.

Фитнес във Велинград за ценители

Ако не се чувствате уверени как да подходите към всеки от уредите, имате възможност да получите специализирана консултация от нашите опитни фитнес инструктори, които ще изготвят за Вас индивидуална програма за тренировки и хранителен режим, съобразен с всички специфики и конкретни резултати, които бихте желали да постигнете.

Фитнесът се намира на територията на нашия Гранд Хотел Велинград и е на разположение на всички наши гости, но е снабден и с отделен вход, така че достъпът до него е открит и за всички външни лица, които имат желание да използват нашата иновативна база.

Искаме да създадем пространство, което да Ви вдъхновява да постигате невероятни резултати, да се чувствате ентусиазирани и да тренирате в комфорт. Затова нашият фитнес има зашеметяваща панорамна гледка, а пространството е организирано така, че да чувствате простор и желание за по-високи постижения.
Посетете ни – погрижете се за здравето и формата си в мотивираща обстановка и с всички удобства – в най-новия фитнес в Гранд Хотел Велинград.

Гранд хотел Велинград Ви очаква за Вашия незабравим престой
Резервирайте