Изберете страница

Вашият хотел с детски кът за семейна почивка

Гранд Хотел Велинград е предпочитано място за почивка от семейства с деца. При нас Ви очаква спокойна и уютна атмосфера, различни възможности за забавление и професионално обслужване, с което нищо няма да Ви липсва. Към този списък добавяме и едно водещо предимство – нашият изцяло реновиран, просторен детски кът!

Хотел с детски кът за идеална семейна ваканция

Винаги се радваме, когато виждаме усмивките на най-малките ни гости. Ако се чудите къде да прекарате няколко почивни дни с близките си и търсите хотел с детски кът, заповядайте при нас! Обособили сме специално място за всички деца с естествена светлина, разнообразни съоръжения и играчки. Намира се непосредствено до лоби бара и ресторанта на хотела. Така може да се

насладите на питие и спокойна вечеря, докато децата се забавляват, без да се притеснявате за безопасността им. Имате възможност да ги наблюдавате чрез приложение на телефона си благодарение на трите камери за видеонаблюдение.

Няма как да забравим да презаредим и със сили за игра – в менюто за закуска винаги присъстват любимите мекици, палачинки, гофрети, пържени филийки, банички и корнфлейкс, а за най-малките предлагаме специален бюфет с млека и пюрета.

На вечеря задължителни гости са пицата и пастата, а десертите ни са приготвени на място от нашата сладкарка, преминала обучения във Франция.

Заповядайте в любимия хотел с детски кът – очакваме Ви с нетърпение!

Галерия

Гранд Хотел Велинград Ви очаква за Вашия незабравим престой
Резервирай сега